Sari la conținut

Veronica și Adrian, pentru ei familia e totul!

Portofoliu  ✺  Fotografie de Nuntă  ✺  Cluj  ✺  Romania

Veronica și Adrian, doi tineri pasionali, au construit o poveste de dragoste unică, unde cuvântul "FAMILIE" vibrează cu adevărat în inimile lor. Prima întâlnire a avut loc la târgul de nunți de la Amiral, unde căutau cele mai mici detalii pentru a face din ziua nunții lor un eveniment de neuitat. În ciuda unui început timid, am descoperit în ei o conexiune specială.

Pe măsură ce timpul a evoluat, am avut ocazia să împărtășim experiențe și să ne bucurăm de plimbări prin oraș. În acele momente, am surprins iubirea și emoția autentică dintre ei, deslușind frumusețea pură a relației lor. Și, în cele din urmă, a venit ziua cea mare, o zi în care emoțiile și fericirea au atins cote maxime.

Navigând prin stresul organizării unui eveniment atât de important, Veronica și Adrian au depășit cu succes toate provocările. Povestea lor a prins contur cu adevărat atunci când au reușit să aducă împreună familia extinsă, venind din Republica Moldova pentru a fi alături de ei în acest moment crucial.

Alegând să-și solemnizeze uniunea în mijlocul naturii, Motel Gilău a devenit locul perfect pentru ceremonie. Lacul, iarba verde a lunii Mai și brazii înalți au creat o atmosferă desprinsă din basme, completând cu grație ziua specială a cuplului. În mod personal, apusul a fost punctul culminant, momentul în care am capturat magia "orei de aur" într-o fotografie care a adus unicitate evenimentului.

Petrecerea care a urmat a depășit orice așteptare. Alături de mirii strălucitori, am fost martorii unor tradiții impresionante. Un moment remarcabil a fost atunci când, de la fiecare masă, cineva s-a ridicat și a transmis felicitări și urări calde pentru cuplu. Aceste mărturii sincere de afecțiune au adăugat o notă specială evenimentului.

Distracția a atins cote maxime, iar eu, Denis, le mulțumesc sincer acestor oameni minunați că m-au inclus în povestea lor captivantă de dragoste. Sper să fiu parte integrantă a altor momente frumoase din viața lor, iar amintirea acestei nunți va rămâne mereu în inimile noastre ca un exemplu de dragoste și unitate.

Cu fiecare detaliu atent planificat și cu fiecare emoție capturată în fotografii, ziua Veronicăi și a lui Adrian a devenit o amintire durabilă, iar eu sunt privilegiat să fiu martorul și povestitorul acestei călătorii minunate de iubire.


 • Denis Stancsuy

  Acest articol este scris de către

  Denis Stancsuy

  Fotograf profesionist cu 10 ani de experiență

  Sunt un fotograf de nuntă din zona Transilvaniei cu peste 300 de evenimente documentate.

 • Ce spune lumea?

  Proiecte asemănătoare