Sari la conținut

Despre mine

Mă numesc Denis Stancsuy, cunoscut și sub aliasul Starkovsky, și sunt un fotograf de nuntă și evenimente din Cluj-Napoca.

Am început să fac fotografii în 2008, cu un telefon cu clapetă LG și în același timp mi-am editat fotografiile în Photoshop.

Sunt fascinat de emoțiile și poveștile pe care le pot transmite printr-o simplă fotografie bine făcută. Aceasta m-a motivat să învăț mai mult despre modalitățile prin care pot să le transmit. În paralel, am scris și un blog, iar fotografia era o completare la cuvintele pe care le înșiruiam.

O perioadă bună de timp m-am axat pe tehnica photomanipulation. Am combinat zeci de imagini în Photoshop pentru a crea peisaje fantastice și afișe pentru spectacole de teatru.

Din 2011 am început să câștig și primii bani din fotografie: ședințe foto, evenimente mici. În plus, am petrecut doi ani pe vapoare de croazieră în Bahamas și Caraibe unde am fotografiat aproape toate stilurile de fotografie de eveniment (club, portret, nunți, petreceri la cină, petreceri pe plajă, nunți pe plajă). Tot acolo am avut și primele contacte cu învățarea altor oameni prin organizarea a două workshopuri săptămânale timp de 4 luni: "Intro to basic digital photography" și "GoPro seminar", unde îi învățam pe oameni să folosească noul GoPro Hero4.

După ce m-am întors în România, am continuat să lucrez la studioul foto Fplus ca și colaborator pe partea de fotografie de absolvenți și am început să mă implic mai intensiv pe piața de nunți din 2017.


Dacă ești în căutarea unui fotograf profesionist pentru evenimentul tău, te invit să-mi scrii la adresa [email protected] sau mă suni +40 743 901 775.

Îți mulțumesc!


Proiectele în care sunt implicat

👁️ Eyemazing

În urmă cu un an de zile, am lansat și un serviciu de fotografie al irisului, numit Eyemazing. Fascinat de procesul technic din spatele acestui tip de fotografie, am dezvoltat o rețetă de succes pentru tipul acesta de fotografie. Mai multe detalii poți găsi aici.

🏔️ WinterTour

Sunt fotograf rezident, „de casă” sau „de serviciu”, de câteva ediții ale festivalului WinterTour. Multe dintre fotografiile pe care le-am făcut se pot găsi pe paginile oficiale ale festivalului.

Despre mine
2024, Denis Starkovsky