Sari la conținut

Tudor și Lorena - Nuntă la Castel

Portofoliu  ✺  Cluj  ✺  Fotografie de Nuntă

Pe vârf de munte, în mijlocul iernii, în cadrul festivalului Wintertour, am avut bucuria să-i cunosc pe Tudor și Lorena. Îndrăgostiți de viață în esența sa, acești doi oameni emană o iubire desăvârșită pentru tot ce îi înconjoară.

Nunta lor, găzduită la Castelul Banffy din Bonțida, a fost o poveste desprinsă din basmele cele mai feerice. Cu o logistică complexă, dar gestionată cu maestrie, ceremonia a fost un adevărat spectacol, iar locația sa impunătoare a adăugat un farmec aparte întregului eveniment.

Cununia religioasă a avut loc pe malul unui lac, un peisaj desăvârșit pentru o uniune binecuvântată. Amenajările impecabile au transformat acest loc într-un altar natural, sub cerul albastru al zilei nunții lor.

Inima castelului a fost martoră petrecerii, iar totul a fost orchestrat ca într-un vis, cu ajutorul celor de la @flavours_events, care ne-au răsfățat cu o experiență culinară memorabilă. Decorurile și aranjamentele au fost create cu pricepere de către @marinabllanco și @blancplanning, aducând un strop de magie în fiecare detaliu.

Băieții de la @barbox.experience au fost responsabili pentru cocktailuri și băuturi care au satisfăcut cele mai rafinate gusturi, iar pentru mărturiile speciale, ne-am încredințat creativității @blancgifts.ro. Domnișorii de onoare au primit cadouri unice de la @differenzialkraft, adăugând un plus de originalitate evenimentului.

Nunta acestui cuplu a fost un carusel de emoții, îmbinând stilul boho cu un puternic simbol al iubirii necondiționate. Sub tema "Unconditional Love", fiecare detaliu a reflectat devotamentul lor reciproc. Motto-ul lui Tudor, "fă ce simți", a fost oglindit în fiecare aspect al evenimentului, iar noi am resimțit autenticitatea și iubirea necondiționată emanate de acești doi oameni minunați.

Mulțumim, Lorena și Tudor, pentru că ne-ați deschis ușile cercului vostru de iubire. Nunta voastră a fost nu doar un moment important în viețile voastre, ci și o amintire prețioasă pentru noi. Fiecare clipă petrecută alături de voi a fost un privilegiu, iar povestea voastră de dragoste continuă să strălucească în inimile noastre.


 • Denis Stancsuy

  Acest articol este scris de către

  Denis Stancsuy

  Fotograf profesionist cu 10 ani de experiență

  Sunt un fotograf de nuntă din zona Transilvaniei cu peste 300 de evenimente documentate.

 • Ce spune lumea?

  Proiecte asemănătoare