Sari la conținut

Roli și Alexandra: despre cum să îți organizezi cea mai mișto petrece de nuntă!

Portofoliu  ✺  Fotografie de Nuntă  ✺  Cluj  ✺  Romania

Într-un context artistic, eu, ca fotograf, m-am intersectat cu Roland, la unul din banchetele organizate de către Evident Events. Prietenia noastră s-a transformat rapid într-o colaborare de neuitat când Roland m-a invitat să fiu fotograf la nunta lor.

Onoarea de a captura momentele speciale din ziua lor cea mare a fost copleșitoare. Cu toate acestea, bucuria a fost dublată când am cunoscut-o și pe Alexandra. Era clar că această experiență nu va fi doar o altă nuntă, ci se va transforma într-o prietenie. Din acea zi, am împărțit atât momente profesionale, cât și personale, colaborând la tot felul de evenimente diversificate.

Wonderland a fost alesă ca locație pentru eveniment, iar alegerea unui cadru în aer liber pentru ceremonia religioasă a adăugat o doză de incertitudine, având în vedere că harpa, ce trebuia să însoțească momentul, nu putea fi expusă la ploaie. Cu toate acestea, norii s-au risipit, și, spre fericirea Alexandrei, vremea a fost prietenoasă, permițând desfășurarea ceremoniei fără probleme.

Stresul și provocările au fost contrabalansate de un decor desprins din poveste și o atmosferă care respira bucurie. Rolul de organizatori de evenimente al cuplului s-a reflectat în fiecare detaliu. O atenție deosebită s-a acordat diversității, cu un "Cigar Corner" pentru bărbați, un "Kids Corner" pentru cei mici, și un "Photobooth" unde doamnele s-au distrat pe cinste.

Petrecerea a fost plină de surprize, cu Wonderland oferind momente memorabile. De la acrobatul coborât din tavan, oferind pahare de șampanie, până la omul robot care a întreținut atmosfera. Bandul Vibes, prieteni apropiați ai cuplului, au încântat auzul cu muzică deosebită. Roli și colegii săi saxofoniști, Matei Sax și Ramon Vîga, au oferit și ei un moment de senzație, îmbogățind experiența auditivă a celor prezenți.

Nunta a fost o reprezentare autentică a pasiunilor și relației lor, iar simplul fapt că am reușit să fac parte la un eveniment atât de special a fost deosebit. A fost nu doar o ocazie de a surprinde imagini, ci și de a împărtăși această zi specială cu doi oameni minunați. Astfel, am devenit nu doar martor al căsătoriei lor, ci și un prieten implicat în fiecare aspect al acestei călătorii.

În final, experiența mea alături de Alexandra și Roland a fost una memorabilă și de neuitat. O nuntă care nu doar a celebrat dragostea, ci a și ilustrat talentul, creativitatea și bucuria lor de a împărtăși această călătorie cu cei dragi. Sunt recunoscător pentru că am avut ocazia să contribui la această poveste și să păstrez amintiri care vor dăinui în timp.


 • Denis Stancsuy

  Acest articol este scris de către

  Denis Stancsuy

  Fotograf profesionist cu 10 ani de experiență

  Sunt un fotograf de nuntă din zona Transilvaniei cu peste 300 de evenimente documentate.

 • Ce spune lumea?

  Proiecte asemănătoare