Sari la conținut

Iulia și Vlad - petrecere cu surprize

Portofoliu  ✺  Fotografie de Nuntă  ✺  Cluj  ✺  Romania  ✺  Writing

Pe Iulia și pe Vlad i-am cunoscut din întâmplare. Cum se întâmplă, de-obicei. Și după cum am aflat ulterior tot dintr-o întâmplare faină, am ajuns să le fiu fotograf, pentru că după cum mi-a zis Iulia, i-a plăcut că am conceput oferta foto în engleză.

Referitor la asta, multă lume m-a întrebat de ce fac asta. O fac nu pentru că sunt snob, ci pentru că îmi doresc ca oferta asta să ajungă la cât mai multă lume. „Dar de ce nu ai și în română și în engleză daca tot vrei să fii cool, Denis? ” A întrebat nimeni. Pentru că e o alegere personală, mi se pare că îi dă un aer mai profesional, de revistă, descurajez o parte din oamenii care caută fotografi care nu se complică atât de mult sau mai degrabă care nu simt nevoia să se implice la nivelul la care aspir eu să mă implic și nu în ultimul rând pentru că am văzut filmul ăla când aveam 16 ani despre cum îți întoarce universul favorul dacă lucrezi pentru scopul tău. Unul dintre ele este să ajung să călătoresc mai mult datorită jobului acestuia și atunci și oferta o vreau puțin mai „internațională„.

Save the date-ul l-am avut pe un teren de tenis, în Baciu. Într-o după-masă de vară deosebit de faină. Știți după-amiezile alea blissful în care soarele apune după frunzele nucilor uriași, și tot în jurul tău e verde iar temperatura din aer e perfectă cât să te bucuri de tot ce există? No așa a fost. Pe lângă asta, am făcut și niște poze grozav de faine (Vi le arăt într-o postare diferită, că merită un album al lor).

Nunta a fost la Vila Tușa, o locație care mi-e foarte dragă. Nu știu exact de ce, iarăși, intuiesc că e din cauză că aici am avut primul eveniment la care am fost fotograf vreodată. Dar cine poate ști cum lucrează creierul ezact ezact. În dimineața nunții Iulia mi-a zis că nu are cine să spună rugăciunea la masă și aici a fost momentul când am apelat iarăși la plăcerea mea de a vorbi în public. Cred că a fost foarte interesant din prisma invitaților să zică fotograful rugăciunea. Oricum, nu s-a plâns nimeni că am sărit peste un vers, cred că de la șoc.

Mi-a plăcut foarte mult despre cum s-a desfășurat totul pentru că prietenii lor au fost grozavi. S-au distrat pe cinste, au băut pe cinste și nu a existat nici o dramă. Chiar a fost o nuntă minunată, și nu o spun doar de dragul de a o spune. Dar a fost genul ăla de nuntă faină, de sfârșit de vară când tot ce vrei de la viață e să te bucuri de un aperol la un apus și o piesă bună. Foarte tare.

Știu că poate o să vi se pară că am vorbit puțin „în general” dar așa bine și liniștit a fost tot vibeul că nu vreau să dau mai multe prin cuvinte ci vreau doar să vă bucurați și voi de fotografiile astea cum am făcut și eu la selecție, la editare, când le-am trimis și când le-am ales din nou, ca să le pun aici. Și de fiecare dată când mă uit la ele. Că așa mai facem noi fotografii. Ne mai uitam de vreo 25584 de ori la ele până le arhivăm.

No bine. Vă las să le vedeți. Pup. 💋


 • Denis Stancsuy

  Acest articol este scris de către

  Denis Stancsuy

  Fotograf profesionist cu 10 ani de experiență

  Sunt un fotograf de nuntă din zona Transilvaniei cu peste 300 de evenimente documentate.

 • Ce spune lumea?

  Proiecte asemănătoare