Sari la conținut

Ioana și Gabi - Cum fac nunta oamenii de munte?

Portofoliu  ✺  Fotografie de Nuntă  ✺  Cluj  ✺  Romania

Nunta Ioanei și lui Gabi a fost un eveniment desprins din paginile unei povești de dragoste, iar bucuria lor contagioasă a fost evidentă încă de la început. Am fost atrași unii către ceilalți de o pasiune comună: dragostea pentru munte. Fiecare conversație cu ei a fost presărată cu exclamații de admirație pentru frumusețea munților, iar amintirile noastre s-au conturat în peisaje montane și aventuri pline de adrenalină.

După ce ne-am întâlnit pentru prima dată la târgul de nunți, nu a durat mult până să ne regăsim într-un bar, savurând o bere și discutând despre vârfuri montane și trasee spectaculoase. A fost ca și cum ne cunoaștem de o viață, iar chimia dintre noi era evidentă. Conexiunea noastră a crescut într-un mod organic, la fel ca priveliștile din vârfurile montane pe care le iubeam atât de mult.

Momentul cununiei religioase a avut loc într-o bisericuță mică din Hasdeu, creând un cadru intim, perfect potrivit pentru spiritele lor libere. În acea zi specială, am simțit cum dragostea lor se împletește cu peisajul muntos și cu emoția unică a evenimentului.

Înainte de petrecere, am făcut o oprire la Muzeul de Artă pentru o ședință foto captivantă. Într-o fotografie, am surprins-o pe Ioana într-o poziție care ar fi putut figura pe coperta unei reviste de artă. Frumusețea și naturalețea ei au fost subliniate de fundalul artistic al muzeului.

Petrecerea a avut loc la Pensiunea Serenă din Făget, într-un decor toamnatic incredibil de frumos. Culorile calde ale frunzelor și atmosfera prietenoasă au adăugat un plus de magie zilei. Totul a fost perfect armonizat pentru a reflecta dragostea și pasiunea mirilor.

Nu doar mirii, ci și prietenii și familia au contribuit la atmosfera de neuitat a evenimentului. O gașcă unită și plină de viață a transformat nunta într-o experiență de neegalat. Fiecare invitat a adus cu sine bucurie și entuziasm, creând un cadru perfect pentru celebrare.

Ioana strălucea în rochia ei de mireasă, emanând frumusețe și fericire. Gabi a fost un adevărat gentleman, completându-și partenera cu eleganța sa naturală. Dragostea lor era palpabilă, un elixir îmbătător care părea să se răspândească în jurul lor.

Și apoi a urmat dansul, sub lumina caldă a lămpilor, iar cuplul a strălucit pe ringul de dans. Fiecare moment a fost capturat în fotografii, păstrând pentru eternitate emoțiile și bucuria acestei zile speciale. Ca fotograf, a fost o onoare să surprind expresiile sincere și să imortalizez acele clipe unice.

Mă simt privilegiat că am avut ocazia să fiu prezent la ziua lor specială și să împărtășesc în bucuria lor. Această experiență a fost nu doar o mărturie a iubirii lor, ci și o binecuvântare pentru toți cei care au avut privilegiul să fie martori la această uniune.

Închei aceste cuvinte cu recunoștință pentru că am avut șansa să cunosc doi oameni minunați și să fac parte dintr-un capitol atât de frumos al vieții lor. Viața este cu adevărat plină de magie atunci când întâlnești astfel de suflete compatibile, iar nunta lor a fost o reafirmare a frumuseții și a bogăției relațiilor umane. Să trăiască Ioana și Gabi, doi munțomani fericiți, iar viața lor să fie mereu presărată cu vârfuri înalte și călătorii memorabile!


 • Denis Stancsuy

  Acest articol este scris de către

  Denis Stancsuy

  Fotograf profesionist cu 10 ani de experiență

  Sunt un fotograf de nuntă din zona Transilvaniei cu peste 300 de evenimente documentate.

 • Ce spune lumea?

  Proiecte asemănătoare