Sari la conținut

Cristina și Daniel - Atât s-a putut

Portofoliu  ✺  Fotografie de Nuntă  ✺  Cluj  ✺  Romania

O să mă risc acuma să zic că v-ați dat seama că ceva nu prea e normal la fotografiile pe care le fac eu. Și știți de ce? Prin 2017 când a venit tot valul de culori moody și pe la noi, am ales să îmi fac de cap. Să rămân la culorile pe care le vedeți și aici, la Cristina și Daniel. Că ulterior am dat-o un pic pe brazdă, daaa, că, inima vrea ce inima vrea. Parcă așa e traducerea. Și am început să combin puțin stilurile de coloristică și să le adaptez pentru fiecare cuplu în parte. Ce nu am schimbat însă, e modul în care mă raportez eu la o nuntă.

Păi cum adică măi, Denis? Că o nuntă e nuntă, oamenii se distrează, se întâmplă chestii. Trebuie doar să fii acolo să le surprinzi.

Da, șhăfule, dar mai trebuie sa furăm puțin de la perspectivă. Adecă, încerc să „bend” că în română sună ciudat, perspectiva și să mă adaptez după emoțiile și starea de spirit pe care mio transmit oamenii faini pe care ii fotografiez. De asta la mine în albume veți vedea și fotografii făcute un 14mm și cu 85mm. Veți vedea fotografii făcute doar cu luminile de la sală ca să scot în evidență o stare anume care era în momentul acela sau voi arunca puțin bliț peste cadru să exprim altceva. Na, Storytelling, cum zic băieții aia.

Și aici, interveniți voi, dragilor. Să vedeți lucrurile așa cum simțiți voi, prin obiectivul meu. Dar prima dată, ne cunoaștem. Că așa e frumos.

Așa am pățit și cu frumoșii ăștia doi. Uitați-vă numai ce familie frumoasă au. Căci toți cei 150 de oameni prezenți la nunta lor au fost cei mai apropiați lor. Îmi era dor să scriu despre ei pentru că am avut o conexiune așa de mișto, și sunt așa de fericit că în 2022 am început sezonul cu ei. Au dat startul unui șir de evenimente minunate tot anul și vreau să le mulțumesc.

A fost și prima nuntă la care am fost eu fotograf și au fost doua mirese. Să ne înțelegem. Unde mai vezi asta?

Ce a fost foarte mișto la nunta asta? Cât de lejer a fost totul. Cuvântul stres nu a existat aici. Mă bucur foarte tare că am reușit să capturez toate momentele de la eveniment exact așa cum au fost ele. Pline de emoție, de tâmpenie, de beție, de pauză, de dragoste, de nebunie. Și am și reușit să plecăm printre ultimii de la sală.

Că ne-am distrat. Și de asta facem meseria asta. Să ne bucurăm de viață alături de oameni care vor să se bucure și ei de ea.

Vă îmbrățișez Cristina și Daniel!


 • Denis Stancsuy

  Acest articol este scris de către

  Denis Stancsuy

  Fotograf profesionist cu 10 ani de experiență

  Sunt un fotograf de nuntă din zona Transilvaniei cu peste 300 de evenimente documentate.

 • Ce spune lumea?

  Proiecte asemănătoare