Sari la conținut

Ce fac fotografii de nuntă în off-season?

Portofoliu  ✺  Cluj  ✺  Romania  ✺  Fotografie de Studio  ✺  Blog

De cele mai multe ori ne întrebăm și noi asta. Vine sezonul rece, postul, pauza și pare că totul se oprește în loc. Doar pare, pentru că distracția începe odată cu luna septembrie când începem să ne pregătim de finalul de sezon de nunți. Ce îmi place mie să fac în perioada de toamnă 🍂 este să experimentez în natură unghiuri, perspective și să mă bucur de faptul că soarele apune într-un alt unghi ceea ce face ca natura să arate total diferit față de cum era în Iulie-August.

Dar pe lângă asta, avem și partea de studio în care e foarte fain să te desfășori. Nu o fac foarte des, căci sunt un fotograf hibrid, dar prefer totuși lumina naturală. Și nu sunt străin de lumina de studio. Am avut la dispoziție doi ani pe vapoare să tot experimentez și mi-au rămas suficiente cunoștințe legat de cum pot sa mă joc în studio cu luminile pe care le am la dispoziție.

La shooting-ul acesta m-am distrat cu gașca de la salonul Muse. Alexandra, cu care ne știm de ani buni, mi-a propus să facem un shooting pentru echipa ei. Trebuia să fie ceva scurt, niște fotografii de portret pentru site și atât. Dar dacă tot au venit oamenii ăștia până la studio am schimbat puțin foaia și am încercat să animăm puțin atmosfera. Încă îmi pare rău ca ideea asta faină nu a fost dusă mai departe, și aici mă refer la diferite tipuri de lumină, fundaluri.

Oricum, am avut cam 30 minute de joacă în care am făcut totul pe dos față de ceea ce ne-am propus inițial. Am păstrat și fotografiile basic pentru web dar am adăugat puțin condiment peste ele.


 • Denis Stancsuy

  Acest articol este scris de către

  Denis Stancsuy

  Fotograf profesionist cu 10 ani de experiență

  Sunt un fotograf de nuntă din zona Transilvaniei cu peste 300 de evenimente documentate.

 • Ce spune lumea?

  Proiecte asemănătoare