Sari la conținut

Din Ianuarie pentru tot anul

Blog  ✺  Cluj  ✺  Romania  ✺  Writing
Fotografie de nunta, oferta foto nunta 2024, fotograf de nunta in Cluj, Târgul de nunti wedding show Grand Hotel Italia 2024

Ne-am făcut un obicei în ultimii 3 ani să mergem la târgul de nunți de la Grand Hotel Italia, Wedding Show. Și de ce am ales asta, mă veți întreba, când poți alege foarte bine să îți promovezi business-ul pe online fără alte bătăi de cap. Am vrut să facem și asta pentru că are o notă de umanitate tot ce se întâmplă la o întâlnire față în față. Știm foarte bine că fiind atât de mulți furnizori, informațiile pot fi copleșitoare pentru miri. Chiar și oboseala psihică se poate instala mult mai repede pentru că în 450 metri ai peste 100 de furnizori diferiți și poate tu îți cauți doar rochie sau prăjituri. Dar știm de asemenea și că vă bucurați de atmosfera faină pe care toți furnizorii o creează. Ca niște furnicuțe, fiecare cu standul lui aduce un plus de valoare la toată energia care se înamplă în incintă.

Acesta este alt motiv pentru care am ales să fim acolo. Unul dintre scopurile noastre este și să ne vedem cu colegi de breaslă, cu oameni faini din industrie și să ne păstrăm sau să devenim relevanți.

Am păstrat în mare parte Setup-ul de la Wonder Events Fair din Noiembrie pentru că ne-au plăcut poveștile spuse pe fâșiile printate și nu a mai fost nevoie de mare lucru ca să completăm standul. Pentru partea de Iris photography pe care o punem la dispoziție de anul trecut mirilor, am dus doua tablouri cu noi, un Canvas și un tablou A4 cu passe-partout. Tot pentru partea de Iris photography, din Martie o să mai folosim doua tipuri de print noi, din rășină epoxy și metal.

Pentru târgul acesta am decis să oferim mirilor cadou unul dintre serviciile noastre extra, și am decis să le oferim oportunitatea de a alege ei pe care și-l doresc fără să îi condiționăm. Totodată, această ofertă o vom lăsa deschisă și pentru viitorii miri care se hotărăsc să lucreze cu noi, până în 14 Februarie. Căci ca să vedeți câtă dragoste vă oferim. XD

Ne-am și distrat copios la târg. Bine au fost de vină și colegii de la Event Master și Frizzante Van pentru că am fost puși între două van-uri de prosecco și atunci influența lui Bacchus s-a simțit puțin prin aer. Pe lângă asta distracția de la stand am avut parte și de o scurtă experiență foto cu Alin Lazăr și Diana Scrob în spa-ul colegilor de la Grand Hotel Italia.

Încă suntem în priză după toată vânzoleala faină și suntem foarte entuziasmați că am și reușit să punem un plan de postări la punct să vă ținem puțin la curent cu trenul și trend-ul pe care încercăm să îl promovăm anul acesta. Eu acuma mi-am dat seama, să nu vă confuzați, că vorbesc la persoana I plural mă refer și la Maria, colega noastră. A mea și a voastră, de acum. Pentru că Maria vă va sta la dispoziție în perioada următoare și pe partea de Eyemazing.

Vă las cu un mulțumesc, și cu dragoste în suflet. Cereți oferta de preț și hai să ne vedem la cafea!


  • Denis Stancsuy

    Acest articol este scris de către

    Denis Stancsuy

    Fotograf profesionist cu 10 ani de experiență

    Sunt un fotograf de nuntă din zona Transilvaniei cu peste 300 de evenimente documentate.

  • Ce spune lumea?

    Proiecte asemănătoare

    Cum ne mai murdărim rochia?

    Cum am ajuns pe scenă la Wonder Events Fair?